Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Έλα μου
«Σάκη!», ουρλιάζουν οι θαυμάστριες κάθε φορά που ο τραγουδιστής εμφανίζεται στο κοινό.
Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί σίγουρα το πιο μεγάλο ποπ είδωλο στην Ελλάδα και σε όλα τα χρόνια της καριέρας του—που ξεκίνησε επίσημα το 1991—μέχρι και σήμερα, προξενεί το ίδιο ρίγος σε μικρές και...μεγαλύτερες κυρίες.
Γεννήθηκε το 1972 στο νησί της Κέρκυρας και πέρα από την αγάπη του για τη μουσική, είχε και εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις.
Το 1991 κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε μουσική σκηνή της Αθήνας, όπου γίνεται αμέσως αντιληπτός από μια δισκογραφική εταιρεία, κι έτσι υπογράφει συμβόλαιο.
Μεγάλη όμως επιτυχία γνώρισε τον επόμενο χρόνο, λαμβάνοντας μέρος σε ένα ετήσιο Φεστιβάλ, όπου κέρδισε βραβείο καλύτερου τραγουδιού και μόλις μια μέρα μετά κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του.
Η πορεία του από εκεί και πέρα ήταν ανοδική, με συνεχείς νέους δίσκους και δημοτικότητα που αύξανε.
Το 1994 ήταν μια σημαντική στιγμή στην επαγγελματική του ζωή, αφού με μια νέα συνεργασία δημιούργησε ένα άλμπουμ που έκανε πάταγο.
Ανάμεσα στα τραγούδια ήταν και το «Έλα μου» που έκανε το κοινό να παραληρεί.
Οι στίχοι μπορεί να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα, όμως ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σ' έναν πανέμορφο, γυμνασμένο, με καλή φωνή και εξαιρετικές χορευτικές φιγούρες τραγουδιστή που θα του τραγουδούσε «έλα μου»;
Και που, υποσχόμενος πως η τρέλα του είναι ακίνδυνη, θα έκανε μακαρόνια με κιμά, ακόμα και μασάζ στα πόδια σου αν πήγαινες σ' αυτόν;
Πάντως, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσες επιτυχίες κι αν έχουν ακολουθήσει στο τραγούδι, τον κινηματογράφο και τις τηλεοπτικές εκπομπές, το «Έλα μου» θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη κάθε «Ρουβίτσας»—όπως αποκαλούνται οι φανατικές του θαυμάστριες.

Comments

Hide